Nieuws · 01. november 2020
Pak je stiften of kleurpotloden: voor deze Sinterklaas kleurplaat! Kleur hem zo mooi mogelijk in en lever hem in bij Rodi Media of Cruijff Speelgoed. Opsturen mag ook. Dit kan tot en met zondag 22 november!

Nieuws · 29. oktober 2020
Beste klanten, Door alle recente ontwikkelingen begrijpen wij dat je het niet prettig kunt vinden om (lang) naar de winkel te komen. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om via een bestelformulier je bestelling door te geven. We kunnen het ook inpakken en bezorgen (bezorgen vanaf €30,-) Het bestelformulier kun je hier onder downloaden en printen of gewoon in de winkel afhalen. Een ingevuld formulier kan je weer inleveren in de winkel of door mailen naar: cruijffspeelgoed@outlook.com.

Nieuws · 01. oktober 2020
Met trots presenteren wij ons nieuwe speelgoedboek, wat tot stand is gekomen in samenwerking met Lobbes! Het speelboek niet ontvangen? Kom er dan één halen in de winkel!

Nieuws · 08. mei 2020
Heb jij ook de liefste moeder van Nederland?? Zie hier onze leuke mini cadeautjes voor moederdag....

Nieuws · 17. april 2020
Cruyff Speelgoed keert terug naar de Westerstraat. Momenteel is de winkel onder de naam Jase & Joy gevestigd in het Eggert Winkelcentrum, De vertrouwde winkel aan Westerstraat 65 krijgt inmiddels een ware metamorfose, zodat het weer aan alle wensen en verwachtingen van het hedendaags winkelend publiek voldoet. Ook hebben we besloten, weer onder onze eigen bekende naam "Cruyff Speelgoed" de toekomst tegemoet te gaan. Er is nog wat werk aan de (nieuwe) winkel, maar naar verwachting gaan de...

Nieuws · 17. maart 2020
Wil of kan je de deur niet uit? Wij komen jouw kant op!

Nieuws · 12. juni 2019
We hebben weer veel soorten speelfiguren binnen gekregen van Fortnite!

Facebook en win acties · 08. juni 2019
Like en deel dit bericht, laat weten welke jouw favoriet is en misschien ben jij 1 van de 3 winnaars die een Ty Beanie twv van €7,99 mag uitzoeken in de winkel!

Nieuws · 07. juni 2019
Leuk voor onderweg of op een regenachtige dag thuis!

Nieuws · 05. juni 2019
Leuke nieuwe series van Lego binnen zoals Ninjago, Batman en Overwatch! L.O.L. en Poopsie blijven erg populair bij de kids! We hebben weer veel nieuwe voorraad en nieuwe Bling-Bling ballen van L.O.L! 😍😍😍

Meer weergeven